GRØN EL HOS NOKALUX

Nokalux er selvforsynende med grøn strøm! Nokalux' moderselskab, Vätterledens Invest, har også vindkraftproducenten Smålandsvind. Produktionen af ​​grøn strøm fra vindmøller svarer ikke kun til Nokalux, men til hele koncernens elforbrug. Vi ser, at vi, Nokalux AB, er en del af et mere klimaneutralt energiforbrug som et naturligt skridt mod en lysere fremtid.

Vi investerer i miljøet og skaber produkter med lang levetid - en måde at reducere forbruget af råvarer på. Allerede i vores designarbejde overvejer vi at begrænse produkternes miljøbelastning ved at vælge genanvendelige komponenter som stålplade, aluminium og kobber. Under produktionsprocessen bliver alt vores affald kildesorteret, for at blive genanvendt mest muligt.


I løbet af armaturets samlede livscyklus er energiforbruget det, der har størst miljøbelastning. Nokalux armaturer har generelt meget høj virkningsgrad, optimeret lysstyring og meget høj kvalitet af dioder og forkoblinger. Dette bidrager tilsammen til en reduceret miljøbelastning.


Vores produktionsenhed er moderne og har en meget høj standard. Vi arbejder konsekvent med miljøforbedringer, der har i lang tid kun været brugt miljøvenlige smøremidler i vores maskinpark og der er ikke brugt opløsningsmidler i vores produktion. Vi overholder miljøkravene i gældende lovgivning. Hvis vi også kan lave yderligere forbedringer, vil vi gøre det.
Log in