SENSORER

Nokalux sensorarmaturer er udstyret med PIR- eller HF-teknologi afhængigt af armaturmodellen. HF-teknologien arbejder ved 5,8 GHz og får sensoren til at reagere på enhver form for bevægelse, selv gennem glasruder eller tynde vægge. Følsomheden af ​​sensoren kan nemt ændres i henhold til instruktionerne nedenfor. Der er flere versioner. De mest almindelige er Sensor og Sensor TDC, fælles for begge er, at man kan indstille sensorens følsomhed, efterglødetid og ved hvilket lysniveau sensoren** skal tænde lyset.

Sensor TDC

Dette armatur er udstyret med HF-apparater med lysregulering, har desuden indbygget såkaldt Corridor mode. Armaturet skinner med 10 % lysstrøm i en halv time og slukker derefter helt. Hvis sensoren opfatter bevægelse, går den hurtigt op til 100%. For at sikre, at lyset ikke bliver glemt om aftenen.

Sensor TDC kan således bruges som et selvstændigt masterarmatur eller indgå i store komplekse installationer. De styrede armaturer (slavearmaturer) skal desuden være udstyret med dæmpbare drivere type TDC. Forbind armaturerne med en 4 (nullederen er jumper internt i armaturet) eller 5 ledere i henhold til ledningsdiagrammet. Også her kan du have mere end ét sensorarmatur per gruppe, der styrer slavearmaturer. Det er muligt at levere armaturerne færdigprogrammeret, så de ikke slukker efter 30 minutter på laveste niveau Denne funktion giver en tryghed i fx opgange, parkeringshuse og gange.

Sensor (smart switch)

Armaturet er udstyret med en sensor, der giver mulighed for automatisk tænding ved tilstedeværelse og slukning via BrightOut-funktionen. Det betyder, at armaturet konstant måler lysniveauet. Hvis niveauet er højere end den indstillede værdi, slukker armaturet automatisk. Både baggrundsbelysningstid og BrightOut-niveau ændres nemt via 2 potentiometre på sensoren.

Sensor TD

Armaturet er dæmpbart og udstyret med en sensor til registrering af både dagslys og tilstedeværelse. Sensoren har en såkaldt BrightOut funktion, der slukker armaturet ved en justerbar værdi. BrightOut og baggrundsbelysningstid kan nemt ændres via to knapper på sensoren. Du kan også manuelt ændre lysniveauet via træksnoren. trykknap på armaturet. Et Master-armatur kan kun styre 2 driftsenheder i alt.

Du kan manuelt ændre niveauet via en træksnor (BEMÆRK en almindelig for op/ned belysningsarmaturer). Når du har den ønskede værdi, trykker du på serviceknappen på sensoren for at låse niveauet. Armaturet husker den sidst indstillede værdi, selv i tilfælde af strømsvigt takket være den indbyggede hukommelsesfunktion. Det er også muligt at styre lysniveauet på flere armaturer eksternt via en trykknap på væggen. Lysniveauer, følsomhed og baggrundslystider kan nemt programmeres via en fjernbetjening eller via serviceknappen som har 10 faste programmer. Et Master-armatur kan styre i alt 25 driftsenheder i samme kredsløb.

AirC

AirC er et sensorsystem der fungerer trådløst, systemet styres via en app i mobiltelefonen. Sensorerne taler med hinanden via ZigBee-signal. Systemet kan suppleres med trådløse vægafbrydere.


Log in