I et ledelsesystem omsætter virksomhedens overordnede mål og strategier til processer, der fokuserer på kundens og virksomhedens behov. Forretningssystemet har til opgave at give et samlet overblik og et klart billede af, hvordan virksomheden opfylder sin mission og viser også, hvordan hver enkelt medarbejder bidrager hertil. Der er en række internationale krav og standarder, der danner grundlag for certificering af en virksomheds styresystem. Nokalux har valgt at følge disse standarder (ISO 9001) (ISO 14001).

 

OMFANG AF VORES FORRETNINGSSYSTEM

Nokalux forretningssystem omfatter markedsføring, salg, udvikling/konstruktion, produktion af lysarmaturer.

Kvalitetsstyring handler grundlæggende om to ting: At opfylde kunde- og lovkrav og få mere tilfredse kunder. Derudover får virksomheden også ofte en reduktion i unødvendige omkostninger. ISO 9001-standarden er den internationalt accepterede standard for kvalitetsstyringssystemer. Standarden er et værktøj i arbejdet med at opbygge, udvikle og forbedre virksomhedsledelsen.

I flere og flere brancher siger det sig selv, at driften skal foregå på en miljøbevidst måde. ISO 14001 er den internationalt accepterede standard for miljøledelsessystemer. Standarden er et værktøj i arbejdet med at organisere, følge op, evaluere og rapportere miljøarbejdet. Vores operativsystem er certificeret i henhold til ISO 14001.

Log in